Slagharen

Het avontuur gaat door
In Attractie- & Vakantiepark Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ontdek Jules Verne Adventureland en stap in de geweldige Expedition Nautilus, fiets naar de top met de gloednieuwe Magic Bikes en trotseer de stormende oceaan in Fogg’s Trouble. Ook kun je een 4D film bekijken of naar de stuntshow in het Western Village Theater. Met meer dan 30 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er veel te beleven voor jong en oud. Ben jij klaar voor het avontuur? Kom dan snel en ga mee op ontdekkingsreis door het leukste attractiepark van Nederland.

Waterpark
In mei 2015 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen deuren van haar nieuwe waterpark. In Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Met de komst van het nieuwe waterpark bieden we onze bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark wordt een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten. Zo zijn er 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Daarnaast krijgt het park een bubbelbad voor 70 personen, iets wat in Nederland nog niet bestaat. Natuurlijk is ook aan de jongste waterliefhebbers gedacht. Zij kunnen zich vermaken in één van de waterspeelplaatsen en van de glijbaan roetsjen of onder het watergordijn door rennen. Dat allemaal terwijl papa en mama heerlijk op het terras aan het genieten zijn van een hapje en een drankje. Ben jij een echte waterrat? Kom dan naar Slagharen en ontdek de wereld van waterpret in Aqua Mexicana!

Vakantiepark
Heb je aan één dagje niet genoeg, dan kun je altijd blijven slapen. Kies voor een stoere accommodatie, zoals een Wigwam DeLuxe of verblijf je liever in de authentieke Buffalo Ranch House met een eigen pony, de Mexicaanse Hacienda of zoek je de luxe op in de Nevada lodge? Kortom voor ieder wat wils! Kom heerlijk overnachten in ons vakantiepark, want wie wil er nou niet een pretpark in zijn achtertuin?

Bestel bij Slagharen!
© 2015- Koop & Steun