Desigual

DESIGUAL KLEEDT MENSEN, GEEN LICHAMEN

Elk seizoen droomt het Desigual design team - bestaande uit twintig ontwerpers - van een collectie van meer dan 1.000 stuks, met zowel kleding en accessoires, opgebouwd rond één enkel concept.
Het is een rode draad die de lijn geheel laat weergalmen met dezelfde filosofie.
Zo zijn Real Life, Magic Stories, Luxury feelings, Me & You, Better&Better, Wow en Life is Cool inderdaad een aantal van de leidmotieven die Desigual heel veel op de voorgrond heeft geplaatst.
De Desigual collecties - voor dames, heren en kinderen – beantwoorden behoorlijk op de heersende vraag naar welzijn, levenskwaliteit, vrije tijd of ecologische stijl.
De producten in deze collecties, die ontworpen zijn zonder een blik op de huidige trends, proberen speciale kleding te zijn.
Ze bieden een hoge toegevoegde waarde, zo zijn ze geproduceerd in deeltjes, elk met een eigen ontwerp, kleur en stof, en vervolgens samengevoegd in verschillende combinaties.
Desigual gebruikt geen materiaal op de conventionele manier, patchwork van off-cuts van verschillende soorten materiaal hoort inderdaad bij de identiteit van het bedrijf.
De draagkracht is jong en ‘happy-go-lucky’, geïmproviseerd en spontaan, maar met een waarneembare dosis van stijl en mode.

Bestel bij Desigual!
© 2015- Koop & Steun