HelloFresh

Zo werkt HelloFresh
HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box krijgt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo krijg - en betaal - je nooit een HelloFresh Box als je op vakantie bent of er even geen zin in hebt. Wil je geen lidmaatschap, maar wel eens een box proberen? Bestel dan de Proefbox.

1. Wij creëren nieuwe recepten
Elke week ontwikkelen we gezonde en lekkere recepten die een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon garanderen. Heerlijk eten, is onze passie. En we geloven dat iedereen elke dag vers en gezond kan eten.

2. Wij doen je boodschappen
De passende ingrediënten voor drie of vijf complete maaltijden zijn van hoge kwaliteit en altijd vers. Voor jou betekent dat: niet meer eindeloos zoeken naar een parkeerplek, geen ontbrekende of middelmatige ingrediënten en geen lange wachtrijen aan de kassa.

3. Wij bezorgen gratis bij je thuis
Wij bezorgen je box op maandag- of dinsdagavond gratis bij je thuis. Met de ingrediënten en het receptenboekje zet je binnen de 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel.

4. Jij kookt – makkelijk, snel & lekker
Vanaf nu geen pakjes en fastfood meer. Alleen nog maar gezonde, zelfgemaakte maaltijden met verse ingrediënten. HelloFresh: een box vol inspiratie!

Voorwaarde donatie:
30% donatie op eerste aankoop met kortingscode 2x €10, Deze code wordt automatisch geactiveerd als je op onderstaande link klikt (je moet die dus niet kopiëren en plakken!)
CODE: COUPON2x10DEC

€0,35 per donatie bij een extra bestelling. (niet de eerste aankoop)

Bestel bij HelloFresh!
© 2015- Koop & Steun